OM OSS

Om Team Kreaktiv

Team Kreaktiv eies og drives av Harald Fagerhaug og har ca 15-20 eventmedarbeidere på tilkalling etter behov. Vi bringer de gode opplevelsene der du er, og er stolte av å kunne tilby aktiviteter og opplevelser med en tvist. Vi henter mye inspirasjon fra utlandet og tv-serier, og lager mye kreative aktiviteter selv. På denne måten kan vi garantere at dere vil få oppleve aktiviteter dere aldri har prøvd før.

Møt Team Kreaktiv

Harald Fagerhaug

Daglig leder

Harald Fagerhaug

Daglig leder

Harald er utdannet med en bachelor i organisasjon og ledelse og en master i innovasjon. Han startet Team Kreaktiv som studentbedrift i 2011 og har levd fulltid av dette etter levert masteroppgave i 2017. Harald lever for opplevelser og har reist jorda rundt i søken etter de gode relasjoner og de unike opplevelsene. Harald driver i tillegg søsterselskapet Badstufergen.

Leopold Ånsløkken Sørfonden

Prosjektleder

Leopold Ånsløkken Sørfonden

Prosjektleder

Leo har lang erfaring fra utelivsbransjen som bartender og daglig leder for Toppen Bar. Leopold begynte som eventmedarbeider i 2019 og har jobbet seg opp til å være Team Kreaktivs første fulltidsannsatt. Leo stiller med glimt i øyet og gjennomfører våre arragement på strak arm.

En liten recapvideo, sjekk den ut!